Η Ταϊλάνδη παρουσιάζει επί του παρόντος στην επιτροπή BIE για το Πουκέτ ως υποψήφια για φιλοξενία Specialized Expo 2028

Πουκέτ -

Χθες (25 Ιουλίουth) ήταν η πρώτη μέρα που η ομάδα της Ταϊλάνδης παρουσιάστηκε στην επιτροπή BIE για το Πουκέτ ως υποψήφιος να φιλοξενήσει την Specialized Expo 2028.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ, κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι, στη Γαλλία, πρόκειται να προτείνει ιδέες για το Πουκέτ ως υποψήφιο να φιλοξενήσει την Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ ζητά συμβουλές και προτάσεις από τα προξενεία που εδρεύουν στο Πουκέτ για την υποψηφιότητα της επαρχίας για την Specialized Expo 2028.

Αυτό το μήνα η επιτροπή BIE (Bureau of International Des Expositions) θα έρθει στο Πουκέτ για να δει εάν το Πουκέτ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την εκδήλωση. Οι άνθρωποι του Πουκέτ θα τους καλωσορίσουν και θα πρέπει να είναι καλός οικοδεσπότης του BIE που θα περιοδεύσει σε όλο το νησί.

Η χθεσινή παρουσίαση χωρίστηκε σε δύο βασικά θέματα.

  1. Expo 2028 στην Ταϊλάνδη:

– Σχετικά με την Expo 2028, Phuket Ταϊλάνδη / Ταϊλάνδη ως οικοδεσπότης

– Οικονομικό, Κοινωνικό και Πολιτικό Περιβάλλον της Ταϊλάνδης

– Η Ταϊλάνδη ως Κέντρο Ιατρικής & Ευεξίας της Ασίας

– Το Πουκέτ ως Πόλη Φιλοξενίας από τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew.

  1. Θέμα και Υποθέματα

– Θέμα και υποθέματα /

– Expo with Purposes / Subthemes και η σχέση της με παγκόσμια θέματα / Phuket Expo Logo

– Εφαρμογή του θέματος στην Έκθεση

– Τύποι Περιπτέρων

Σήμερα (26 Ιουλίου) είναι η δεύτερη μέρα της παρουσίασης.

Η απόφαση δεν θα ληφθεί για αρκετούς μήνες, αλλά έχει τεράστιες προεκτάσεις, σημειώνει το Phuket Express. Εάν επιλεγεί το Πουκέτ για την έκθεση, θα φέρει χιλιάδες επισκέπτες στο νησί και, κατά πάσα πιθανότητα, έσοδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.