Λιγότεροι τουρίστες και ντόπιοι που επισκέπτονται τη θέα των πιθήκων στο Koh Sirey του Πουκέτ, λένε οι πωλητές φρούτων, κατηγορείται η ευλογιά των πιθήκων

Πουκέτ -

Οι πωλητές φρούτων από την άποψη των πιθήκων στο Koh Siray λένε ότι λιγότεροι τουρίστες και ντόπιοι έχουν επισκεφτεί και αγοράσει φρούτα για πιθήκους και οι πωλητές ρίχνουν την ευθύνη στην ευλογιά των πιθήκων, παρόλο που δεν ευθύνονται οι πίθηκοι για την τρέχουσα εξάπλωση της νόσου παγκοσμίως.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Χθες (25 Ιουλίουth) Ο Δρ Kusak είπε στο Phuket Express, «Και τα 19 άτομα στενής επαφής υψηλού κινδύνου έχουν επιβεβαιωθεί αρνητικός από την ευλογιά των πιθήκων».

Οι δημοσιογράφοι του Phuket Express επισκέφτηκαν χθες το Monkey Viewpoint στο Koh Sirey στη Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket. Υπάρχουν περίπου 200 πίθηκοι στο σημείο θέασης κοντά σε ένα μαγγρόβιο δάσος.

Οι πωλητές φρούτων είπαν στο Phuket Express, «Υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι που αγοράζουν φρούτα για πιθήκους την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί να φοβούνται την ευλογιά των πιθήκων. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των υποχρεωτικών κλεισίματος και περιορισμών του Covid-19, υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι που αγόραζαν φρούτα για μαϊμούδες εδώ. Μερικοί φρουτοπώλες εδώ κοντά δίνουν επίσης φρούτα που έχουν απομείνει σε πιθήκους. Έτσι, οι πίθηκοι ακόμα δεν πεινάνε».

Ένας αγοραστής είπε στο Phuket Express, «Πετάμε φρούτα στους πιθήκους. Μένουμε μακριά τους και δεν τους αγγίζουμε. Μετά από αυτό πλένουμε τα χέρια μας».

Όπως σημειώθηκε, ωστόσο, οι ίδιοι οι πίθηκοι δεν ήταν η πηγή της εξάπλωσης του Covid-19 παγκοσμίως.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.