ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ένοπλος ληστής τράπεζας Rawai συνελήφθη μέσα σε έξι ώρες

Rawai-

Ένας ένοπλος ληστής τράπεζας που λήστεψε μια τράπεζα σε ένα εμπορικό κέντρο στη Ραβάι πριν ξεφύγει με ταχύτητα με 160,000 μπατ σήμερα το απόγευμα συνελήφθη μέσα σε έξι ώρες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στη 1:00 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (25 Ιουλίου) σε μια τράπεζα σε ένα εμπορικό κέντρο στο Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket. Οι υπάλληλοι της τράπεζας είπαν στην αστυνομία ότι ο ύποπτος απομακρύνθηκε με 160,000 μπατ μετρητά.

Στις 5:30 μ.μ. της ίδιας ημέρας η αστυνομία συνέλαβε τον κ. Wiwat, 43 ετών, που ζει στο Karon του Πουκέτ. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για περαιτέρω έρευνα.

Το πλήρες όνομα του κ. Wiwat δεν δόθηκε αμέσως στη δημοσιότητα στον ταϊλανδικό Τύπο ούτε η αστυνομία ή ο ύποπτος απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πιθανό κίνητρο της ληστείας.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο κ. Wiwat παρέμενε υπό κράτηση και έλαβε συνέντευξη από αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

Αυτή είναι μια ιστορία που εξελίσσεται και περισσότερες λεπτομέρειες ενδέχεται να προστεθούν καθώς δημοσιεύονται από τις αρχές του Rawai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.