Οι τουρίστες εξακολουθούν να συρρέουν στο Walking Street στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ, οι περισσότεροι λένε ότι έχουν «μηδενική» ανησυχία για την ευλογιά των πιθήκων

Πουκέτ -

Η Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street, γνωστή και ως «Laad Yai», εξακολουθεί να είναι γεμάτη από Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες, παρά το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη που επιβεβαιώθηκε προηγουμένως ότι είχε επισκεφθεί την περιοχή στο Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας 27χρονος Νιγηριανός άνδρας στο Πουκέτ επιβεβαιώθηκε ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά πιθήκων στην Ταϊλάνδη.

Ένας Νιγηριανός άνδρας στο Πουκέτ, ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί ως η πρώτη επίσημη μόλυνση της ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη, εντοπίζεται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης αφού οι αξιωματούχοι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και ο άνδρας εξαφανίστηκε. Τώρα ανακαλύφθηκε ότι ο άνδρας δεν είναι πρόσφατος τουρίστας, αλλά βρίσκεται σε παραμονή από πέρυσι.

Αναφέρεται από πολλές πηγές ειδήσεων ότι ένας Νιγηριανός άνδρας που έχει επιβεβαιωθεί ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά των πιθήκων στην Ταϊλάνδη και βρίσκεται σε παραμονή έχει ήδη εγκαταλείψει το Πουκέτ.

Σύμφωνα με πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης και πηγές επιβολής του νόμου, ένας αλλοδαπός άνδρας που προσδιορίστηκε ως το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη, διέφυγε παράνομα στην Καμπότζη μέσω φυσικών καναλιών.

Ένας Νιγηριανός που επιβεβαιώθηκε ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά πιθήκων στην Ταϊλάνδη συνελήφθη στην Καμπότζη.

Χθες (24 Ιουλίουth) οι δημοσιογράφοι του Phuket Express πήγαν στην Κυριακάτικη Αγορά του Phuket Walking Street στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες βρέθηκαν κανονικά.

Οι πωλητές είπαν ότι δεν ανησυχούν ούτε φοβούνται για την ευλογιά των πιθήκων και οι περισσότεροι από τους τουρίστες είναι Ινδοί και Άραβες που ταξιδεύουν με οικογένειες.

Οι τουρίστες μοιράστηκαν επίσης την ίδια άποψη, έχοντας ελάχιστη έως καθόλου ανησυχία για την ευλογιά των πιθήκων και λέγοντας τόσο μέσω συζητήσεων με τον τοπικό Τύπο όσο και σε έρευνες, συμπεριλαμβανομένης μιας άτυπης που διεξήχθη από τα μέσα TPN στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν φοβούνται την ευλογιά των πιθήκων.

Μερικοί άνθρωποι, ωστόσο, είχαν ανησυχίες σχετικά με την ενδεχόμενη εφαρμογή περιορισμών ή μέτρων από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης που θα μπορούσαν να επηρεάσουν δυναμικά τον τουρισμό, μια βιομηχανία που μόλις άρχισε να ανακάμπτει μετά από μόλις δύο χρόνια εντολών Covid19 και κλείσιμο συνόρων που ουσιαστικά ισοπέδωσαν την οικονομικά σημαντική βιομηχανία φιλοξενίας και τουρισμού .

Προς το παρόν, ωστόσο, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει υιοθετήσει μια ελαφριά προσέγγιση, λέγοντας ότι εντοπίζει τις επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος και τις θέτει σε καραντίνα και εντείνει την επιτήρηση, αλλά δεν σχεδιάζει να εφαρμόσει οικονομικά καταστροφικούς περιορισμούς στα σύνορα και υποχρεωτικές δοκιμές ή να κλείσει επιχειρηματικούς τομείς σε αυτό. χρόνος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.