Η κορυφαία ιατρική υπηρεσία της Ταϊλάνδης ωθεί τον «τουρισμό ευεξίας» για να προσελκύσει ξένους τουρίστες με γνώμονα την υγεία κατά τη διάρκεια της δημοτικότητας ευεξίας

Εθνική -

Ο τουρισμός ευεξίας αναμένεται να ανακάμψει και να αναπτυχθεί παγκοσμίως κατά 20.9 τοις εκατό μετά την πανδημία του Covid-19, που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2024, σύμφωνα με τις εκθέσεις του Global Wellness Institute (GWI).

Οι εκθέσεις GWI θα φέρουν επίσης ελπίδα στην ανάκαμψη του τουρισμού της Ταϊλάνδης, καθώς η χώρα έχει μεγάλες δυνατότητες να γίνει διεθνώς αναγνωρισμένο ως το κέντρο του τουρισμού ευεξίας, δήλωσε ο Δρ. Tanupon Wirunhakarun, Chief Operating Officer και Διευθυντής του BDMS (Bangkok Dusit Medical Services) Wellness. .

Ο Διευθυντής ανέφερε επίσης προηγούμενες τουριστικές κατατάξεις ότι η Ταϊλάνδη επιλέχθηκε ως ο 2ος καλύτερος προορισμός ευεξίας στον κόσμο από το GWI και ο 4ος πιο επισκέψιμος προορισμός στον κόσμο από τη Visa Global Travel Intentions Study. Το Koh Samui κατατάχθηκε επίσης στην 4η θέση «Καλύτερα νησιά» από το DestinAsian Magazine.

เหลียว หน้า มอง หลัง การ ท่องเที่ยว เชิง สุขภาพ สุขภาพ โพสต์ทูเดย์ สุขภาพ สุขภาพ

Ο Δρ. Tanupon δήλωσε: «Θέλουμε η BDMS Wellness Clinic να γίνει ένα επιχειρηματικό μοντέλο για τον τουρισμό υγείας και αναψυχής που θα οδηγήσει την εγχώρια οικονομία μετά το τέλος της πανδημίας, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Ταϊλάνδη έχει τη δυνατότητα να προβληθεί ως το κέντρο της τουρισμός ευεξίας.»

«Ωστόσο, αυτό απαιτεί συνεργασία από όλους, όλα τα τμήματα και όλα τα κόμματα, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματιών, των ακαδημαϊκών, του δημοσίου, των ιδιοκτητών, των κατοίκων της περιοχής και – το πιο σημαντικό – του κυβερνητικού τομέα. Οι διάφορες πολιτικές πρέπει να συνάδουν μεταξύ τους προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα μας να προσελκύσει μεγαλύτερες ομάδες τουριστών που στοχεύουν στην καλύτερη βελτίωση της υγείας, τόσο σωματική όσο και πνευματική».

Συνέχισε ότι οι τουρίστες του Τουρισμού Υγείας θα ξόδευαν 58 τοις εκατό περισσότερο από άλλους τύπους τουριστών, κατά μέσο όρο 5-6 χιλιάδες μπατ ανά επίσκεψη. Για να γίνει τουρισμός ευεξίας, η Ταϊλάνδη πρέπει να έχει μια ισχυρή «Ιατρική» βάση πριν αναπτύξει χαρακτηριστικά «Ευεξίας».

Η Ariya Prasarttong-Osoth, πρόεδρος του θέρετρου Celes Samui, δήλωσε ότι το θέρετρο Celes Samui έχει επίσης ενταχθεί στο όραμα του BDMS Wellness για την επέκταση της κλινικής ευεξίας στο νησί Samui. Το θέρετρο έχει παράσχει θεραπεία, πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, τόσο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου για την υποστήριξη του τουρισμού ευεξίας.

Η θεραπεία περιλαμβάνει 1.) Προληπτικό έλεγχο, 2.) Δοκιμασίες βιταμινών, μετάλλων, ορμονών και αντιοξειδωτικών, 3.) Δοκιμές μήκους τελομερών για τον προσδιορισμό της βιολογικής ηλικίας, 4.) Γενετικές εξετάσεις, 5.) Δραστηριότητα κυττάρων φυσικού δολοφόνου (NK) τεστ, 6.) IV Βιταμίνη στάγδην, 7.) Εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης, 8.) Πρόγραμμα ψυχικής ευεξίας, 9.) Πρόγραμμα ελέγχου βάρους και 10.) Πρόγραμμα ευεξίας ύπνου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.