Ταϊλανδός συνελήφθη στην επαρχία Phang-nga για κλοπή χρυσού κολιέ στο Mueang Phuket την περασμένη Τετάρτη

Mueng Phuket –

Ένας φερόμενος κλέφτης, με καταγωγή από την επαρχία Phang-nga, συνελήφθη το Σάββατο 23 Ιουλίου, αφού καταζητήθηκε για την κλοπή ενός χρυσού κολιέ την περασμένη Τετάρτη.

Ο 40χρονος φερόμενος κλέφτης, που αποκαλύφθηκε στον Τύπο μόνο ως Kaew, φέρεται να έκλεψε ένα χρυσό κολιέ 1 μπατ από ένα 25χρονο θύμα μπροστά από την αγορά κοντά στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ στο Πουκέτ, στην υποπεριφέρεια Talat Yai στις 20 Ιουλίου. .

Στη συνέχεια, η γυναίκα θύμα κατήγγειλε την αστυνομία πριν ξεκινήσει η έρευνα που τελικά οδήγησε στη σύλληψη την Κυριακή. Το Kaew βρέθηκε στην περιοχή Khok Kloi της επαρχίας Phang Nga. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πουκέτ για νομική δίωξη.

Αρχικά, ο Kaew φέρεται να παραδέχτηκε ότι έκλεψε το κολιέ αλλά δεν το είχε γιατί ισχυρίστηκε ότι το έχασε στο δρόμο κατά τη διάρκεια της απόδρασης με τη μοτοσικλέτα του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε επίσης ότι διέπραξε άλλη μια κλοπή αργότερα στη διασταύρωση Tha Krang πριν πουλήσει αυτό το κολιέ για χρήματα για να τα ξοδέψει σε τρόφιμα και φάρμακα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.