Η αστυνομία του Πουκέτ ανακοίνωσε συλλήψεις τεσσάρων υπόπτων για ναρκωτικά, κατάσχεση χιλιάδων δισκίων μεθαμφεταμίνης

Πουκέτ -

Η αστυνομία καταστολής ναρκωτικών του Πουκέτ ανακοίνωσε τη σύλληψη τεσσάρων υπόπτων για υποθέσεις ναρκωτικών με μεγάλη κατάσχεση 18,200 δισκίων μεθαμφεταμίνης και 100 γραμμαρίων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Στην πρώτη περίπτωση, ο Siwakorn Chuaymit, 27 ετών, συνελήφθη σε ένα σπίτι στην περιοχή Thalang με 2 σακουλάκια κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, συνολικό βάρος 100.93 γραμμαρίων, 91 σακούλες με χάπια μεθαμφεταμίνης, συνολικά 18,200 δισκία και άλλες σχετικές ιδιότητες σε διαμάχες. . Αρχικά κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορίας 1 προς πώληση χωρίς άδεια.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο Saman Intarnruang, 41 ετών, συνελήφθη σε ένα σπίτι στην περιοχή Thalang με μια σακούλα μεθαμφεταμίνης, που περιείχε 67 δισκία, μια συσκευή για το κάπνισμα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, μια ψηφιακή μηχανή ζύγισης, ένα κυνηγετικό όπλο και 6 φυσίγγια 357 πυρομαχικών. . Ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών κατηγορίας 1 προς πώληση χωρίς άδεια και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

Στην τρίτη περίπτωση, ο Thanapon Saengchan, 24 ετών, πιάστηκε σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Ratsada, στην περιοχή Mueang με 5 σακούλες μεθαμφεταμίνης, συνολικά 50 δισκία, μια σακούλα κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, συνολικό βάρος 0.57 γραμμάρια, ένα κινητό τηλέφωνο, και μια συσκευή για το κάπνισμα κρυσταλλική μεθ. Στην τελευταία περίπτωση, ο Rungsawang Kwanthong, 23 ετών, συνελήφθη στην υποπεριφέρεια Chalong με συνολικά 10 δισκία μεθαμφεταμίνης.

Όλοι τους κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Πουκέτ για περαιτέρω έρευνα και νομικές διαδικασίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.