Ο δρόμος Bangla στην Πατόνγκ εξακολουθεί να είναι απασχολημένος παρά το πρώτο κρούσμα ευλογιάς πιθήκων στην Ταϊλάνδη που επιβεβαιώθηκε ότι το επισκέφτηκε, πολλοί αδιάφοροι

Πατόνγκ, Πουκέτ-

Η οδός Bangla στην Πατόνγκ εξακολουθεί να είναι πολυσύχναστη, παρά το γεγονός ότι το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη επιβεβαιώθηκε προηγουμένως ότι είχε επισκεφθεί την περιοχή στο Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας 27χρονος Νιγηριανός άνδρας στο Πουκέτ επιβεβαιώθηκε ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά πιθήκων στην Ταϊλάνδη.

Ένας Νιγηριανός άνδρας στο Πουκέτ, ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί ως η πρώτη επίσημη μόλυνση της ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη, εντοπίζεται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης αφού οι αξιωματούχοι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και ο άνδρας εξαφανίστηκε. Τώρα ανακαλύφθηκε ότι ο άνδρας δεν είναι πρόσφατος τουρίστας, αλλά βρίσκεται σε παραμονή από πέρυσι.

Αναφέρεται από πολλές πηγές ειδήσεων ότι ένας Νιγηριανός άνδρας που έχει επιβεβαιωθεί ως η πρώτη επίσημη μόλυνση από ευλογιά των πιθήκων στην Ταϊλάνδη και βρίσκεται σε παραμονή έχει ήδη εγκαταλείψει το Πουκέτ.

Σύμφωνα με πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης και πηγές επιβολής του νόμου, ένας αλλοδαπός άνδρας που προσδιορίστηκε ως το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη, διέφυγε παράνομα στην Καμπότζη μέσω φυσικών καναλιών.

Χθες το βράδυ (22 Ιουλίουnd) οι δημοσιογράφοι του Phuket Express πήγαν στον περιπατητικό δρόμο στην οδό Bangla, όπου ο Νιγηριανός άνδρας αναφέρθηκε ότι επισκεπτόταν συχνά χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες βρέθηκαν κανονικά.

Οι υπάλληλοι των χώρων διασκέδασης δήλωσαν ότι δεν ανησυχούν ούτε φοβούνται για την ευλογιά των πιθήκων, καθώς οι επιχειρήσεις ψυχαγωγίας έχουν μετρήσεις για την πρόληψη τόσο του Covid-19 όσο και της ευλογιάς των πιθήκων και ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί.

Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας είχε κλείσει για ένα μεγάλο μέρος δύο ετών από τον Μάρτιο του 2020 λόγω των υποχρεωτικών κλεισίματος και περιορισμών του Covid19 και μόλις αρχίζει να ξανασταθεί στα πόδια της, σημειώνει το Phuket Express, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η βιομηχανία δεν θα ανησυχούσε. τυχόν κρούσματα ευλογιάς.

Δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο σε χρήστες μέσων ενημέρωσης του TPN δείχνουν ότι οι περισσότεροι αναγνώστες δεν ανησυχούν για την ευλογιά των πιθήκων ως ασθένεια, ωστόσο, πολλοί ανησυχούν ότι η κεντρική κυβέρνηση μπορεί να θέσει περιορισμούς ή μέτρα που θα μπορούσαν να βλάψουν τη βιομηχανία φιλοξενίας και τουρισμού.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.