ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Κυβερνήτης Τσουμφόν διέταξε έρευνα για την έκρηξη σε σκάφος που τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους κοντά στο Κο Τάο

Chumphon -

Ο Κυβερνήτης του Τσουμφόν διέταξε πλήρη έρευνα μετά Δεκαοκτώ επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη επιβατηγού σκάφους που ταξίδευε από το νησί Tao στο Surat Thani προς το Chumphon της Νότιας Ταϊλάνδης χθες (20 Ιουλίου)..

Ο Κυβερνήτης του Τσουμφόν Τσοτναρίν Κέρντσομ επισκέφτηκε τραυματίες σε νοσοκομεία χθες το βράδυ, 20 Ιουλίου. Είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης, «Το σκάφος που εμπλέκεται σε αυτό το περιστατικό μπορεί να μεταφέρει έως και 35 επιβάτες. Μόλις είχαν φύγει από μια προβλήτα πέντε λεπτά πριν την έκρηξη. Κατευθύνονταν για μια καταδυτική δραστηριότητα στο νησί Tao στο Surat Thani.”

«Όλοι οι επιβάτες ήταν υπήκοοι Ταϊλάνδης, υπήρχε επίσης ένας καπετάνιος και ένα μέλος του πληρώματος που φορούσαν σωσίβια που πήδηξαν έξω από το σκάφος. Αξιωματικοί από το Εθνικό Πάρκο Chumphon και ντόπιοι ψαράδες διέσωσαν με ασφάλεια όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα και τους μετέφεραν σε μια κοντινή παραλία». Εξήγησε ο κυβερνήτης Τσοτναρίν.

«Σε αυτό το στάδιο, το ατύχημα φάνηκε να προκλήθηκε από δυσλειτουργία του κινητήρα πριν το σκάφος εκραγεί και πυρποληθεί. Ωστόσο, η ιατροδικαστική αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια της έκρηξης και ανακρίνει τον ιδιοκτήτη του σκάφους». πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Πολλά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι τρεις από τους τραυματίες έχουν το ίδιο επίθετο «Silpa-archa», εκ των οποίων αυτή η οικογένεια είναι διάσημοι πολιτικοί. Ωστόσο, το TPN media δεν έχει επαληθεύσει ή επιβεβαιώσει ανεξάρτητα αυτές τις πληροφορίες.

Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσεται. Τα μέσα TPN θα συνεχίσουν να παρέχουν ενημερώσεις για αυτήν την ιστορία καθώς έρχονται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.