Κλέφτης με μοτοσικλέτα φέρεται να άρπαξε χρυσό κολιέ αξίας 35,000 μπατ από οδηγό μοτοσικλέτας στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας κλέφτης που επέβαινε σε μια μηχανή φέρεται να άρπαξε ένα χρυσό κολιέ αξίας περίπου 35,000 μπατ από έναν οδηγό μοτοσικλέτας στην πόλη του Πουκέτ προτού φύγει με ταχύτητα.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 8:00 χθες το βράδυ (20 Ιουλίου) στην οδό Yaowarat κοντά σε νοσοκομείο στην υποπεριφέρεια Talad Yai στην περιοχή Mueang Phuket. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν την κα Kawissara Pakakaew, 25 ετών.

Είπε στην αστυνομία: «Οδηγούσα τη μοτοσικλέτα μου προτού ένας άνδρας κλέφτης που επέβαινε σε μια πράσινη μοτοσικλέτα μου άρπαξε το χρυσό κολιέ αξίας περίπου 35,000 μπατ από το λαιμό μου προτού φύγει με ταχύτητα. Ο κλέφτης φορούσε πλήρες κράνος μοτοσικλέτας, οπότε δεν μπορούσα να τον αναγνωρίσω».

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι αναζητούν τον ύποπτο.

Εν τω μεταξύ Τον Μάιο, ένας άνδρας κλέφτης που επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα φέρεται να άρπαξε ένα χρυσό κολιέ αξίας άνω των 30,000 μπατ από έναν επιβάτη μοτοσικλέτας στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι έχει ήδη εντοπίσει έναν ύποπτο που επέβαινε σε μηχανή και φέρεται να άρπαξε ένα χρυσό κολιέ αξίας άνω των 30,000 μπατ από έναν επιβάτη μοτοσικλέτας στην πόλη του Πουκέτ τον περασμένο μήνα. Η ιστορία επανήλθε ξανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο ύποπτος εξακολουθεί να βρίσκεται σε φυγή.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.