Οι κάτοικοι του Ραουάι του Πουκέτ συμφωνούν με το έργο με τα πόδια στον ουρανό

Rawai -

Οι κάτοικοι στο Rawai συμφώνησαν με ένα έργο με τα πόδια στον ουρανό στο Khao Daeng (Κόκκινος Λόφος) στο Rawai κοντά στο Phrom Thep Cape, στην περιοχή Mueang Phuket.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Πουκέτ σχεδιάζει να κατασκευάσει έναν περίπατο στον ουρανό στο Rawai και μια γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin στο Thalang.

Μια συνάντηση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για μια δημόσια ακρόαση στον Δήμο Rawai και διεξήχθη από τον Πρόεδρο της Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob και τον δήμαρχο Rawai Aroon Solos.

Ο κ. Rewat είπε στο Phuket Express, «Ο πλήρης σχεδιασμός και τα σχεδιαγράμματα του sky walk αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπως είχε προγραμματιστεί στη σύμβαση. Η συνάντηση είχε ως στόχο να ακούσει τις ιδέες των κατοίκων στο Rawai που θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση του σχεδιασμού.»

«Το sky walk σχεδιάζεται για 50 άτομα κάθε φορά με προϋπολογισμό 250 εκατομμύρια μπατ. Οι κάτοικοι του Rawai έχουν συμφωνήσει με το έργο. Το έργο sky walk δεν θα επηρεάσει αρνητικά το περιβάλλον και την τοπική ζωή κοντά». δήλωσε ο Rewat.

«Ο περίπατος στον ουρανό θα είναι ένα νέο ορόσημο για την προσέλκυση περισσότερων τουριστών στο Ραβάι και το Πουκέτ, κάτι που θα δημιουργήσει περισσότερα έσοδα στο Ραβάι και το Πουκέτ. Ο περίπατος στον ουρανό θα επιτρέψει στους τουρίστες να δουν την όμορφη θέα του Ραβάι και του Πουκέτ με γυαλί.» κατέληξε ο Rewat.

Το TPN σημειώνει ότι οι τρέχουσες παραδόσεις του έργου από τους καλλιτέχνες δεν είναι τελικά σχέδια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.