Περισσότεροι από 70,000 Ινδοί τουρίστες επισκέφτηκαν το Πουκέτ τους τελευταίους τρεις μήνες και οδηγούν την οικονομία, λένε αξιωματούχοι της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ

Πουκέτ -

Περισσότεροι από 70,000 Ινδοί τουρίστες επισκέφτηκαν το Πουκέτ τους τελευταίους τρεις μήνες και στους περισσότερους αρέσουν οι θαλάσσιες δραστηριότητες και η παλιά πόλη του Πουκέτ, λένε αξιωματούχοι της Παλιάς Πόλης.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ κ. Σόμιος Πατάν είπε στο Phuket Express, «Υπήρχαν περισσότεροι από 70,000 Ινδοί τουρίστες που επισκέφτηκαν το Πουκέτ από τον Μάιο έως τον Ιούλιο και περισσότεροι από αυτούς έρχονται. Είναι η τρέχουσα μεγαλύτερη εθνικότητα όσον αφορά τους ξένους τουρίστες στο Πουκέτ».

«Οι αγαπημένες τους τουριστικές δραστηριότητες είναι να απολαμβάνουν θαλάσσια σπορ και εξερεύνηση, διασκέδαση και ψώνια στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ. Τους αρέσει επίσης να βγάζουν φωτογραφίες στην παλιά πόλη του Πουκέτ με όμορφη αρχιτεκτονική και κτίρια. Εάν οι επιχειρηματίες γνωρίζουν τι προτιμούν οι Ινδοί τουρίστες, μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους Ινδούς τουρίστες. Πολλές επιχειρήσεις αρχίζουν να εξυπηρετούν τους Ινδούς και να μαθαίνουν το είδος του φαγητού, της μουσικής και της ατμόσφαιρας που τους αρέσει. Μια ταϊλανδέζικη ή δυτικού τύπου ατμόσφαιρα για εστιατόρια και χώρους διασκέδασης δεν είναι τόσο δημοφιλής στους Ινδούς τουρίστες όσο αυτή που παίζει τη μουσική τους, προσφέρει το φαγητό τους και τους κάνει να νιώθουν άνετα.» εξήγησε ο Σόμιος.

Η κα Phonnan Ritsaksri, ξεναγός στο Πουκέτ, είπε στο Phuket Express: «Στους Ινδούς τουρίστες αρέσουν οι δραστηριότητες Go-Kart και Zip Line. Τους αρέσουν επίσης οι παραλίες, η θάλασσα και τα δάση. Οι Ινδοί θα είναι η καλύτερη ομάδα τουριστών που υποστηρίζουν την οικονομία του Πουκέτ και της Ταϊλάνδης προς το παρόν. Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι οι Ινδοί ξοδεύουν χρήματα, αλλά ξοδεύουν, κυρίως σε φυσικά τουριστικά αξιοθέατα και διασκεδαστικά μέρη όπως υδάτινα πάρκα και νησιωτικές δραστηριότητες».

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης προβλέπει ότι οι Ινδοί θα συνεχίσουν να είναι η μεγαλύτερη ομάδα ξένων τουριστών της Ταϊλάνδης, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι η Κίνα και η Ρωσία, οι προηγούμενοι ηγέτες του τουρισμού, έχουν και οι δύο τα δικά τους σημερινά εμπόδια. Συγκεκριμένα, η Κίνα συνεχίζει μια πολιτική Covid Zero που περιορίζει τον τουρισμό και η Ρωσία έχει εμπλακεί σε πόλεμο με την Ουκρανία και έχει επιβληθεί κυρώσεις που περιορίζουν πολλούς τουρίστες από το να ταξιδέψουν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.