Οι ντόπιοι στο Ραουάι συμμετέχουν στην άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι

Rawai -

Κάτοικοι της περιοχής στο Rawai συμμετείχαν σε άσκηση εκκένωσης από τσουνάμι χθες (20 Ιουλίουth).

Η άσκηση είχε ανακοινωθεί πριν όπως φαίνεται παραπάνω από το Phuket Express και άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης. Επικεφαλής της άσκησης ήταν ο δήμαρχος του Rawai Aroon Solos και άλλοι αρμόδιοι αξιωματούχοι και ντόπιοι στο Rawai.

Η εκκένωση ξεκίνησε από την παραλία Yanui μέχρι το ακρωτήριο Phromthep και το Ισλαμικό νεκροταφείο Rawai, την παραλία Friendship στο καταφύγιο στο γραφείο της εθνικής οδού Rawai.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Aroon, η άσκηση κύλησε ομαλά και δεν εντοπίστηκαν σημαντικά ζητήματα, με αποτέλεσμα οι αρμόδιοι αξιωματούχοι να πιστεύουν ότι σε περίπτωση πραγματικής έκτακτης ανάγκης ή τσουνάμι, οι εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης θα ήταν έτοιμοι και προετοιμασμένοι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.