Η κατασκευή γυάλινης βεράντας στην παραλία Surin στο Thalang αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο

Thalang -

Η κατασκευή μιας γυάλινης βεράντας στην παραλία Surin στο Thalang αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Πουκέτ σχεδιάζει να κατασκευάσει έναν περίπατο στον ουρανό στο Rawai και μια γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin στο Thalang.

Πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για μια δημόσια ακρόαση στην υποπεριφέρεια Cherng Talay και διεξήχθη από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob και τον διοικητικό διευθυντή του Cherng Talay κ. Manod Panchalard.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob είπε στο Phuket Express, «Η συνάντηση είχε στόχο να ακούσει τις ιδέες των κατοίκων και των επιχειρηματιών στο Cherng Talay που θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση του σχεδιασμού. Το έργο δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την τοπική ζωή γύρω από το ξενοδοχείο.» δήλωσε ο Ρέγουατ».

«Η γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin θα είναι ένα νέο ορόσημο για να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στο Cherng Talay, το Thalang και το Phuket, κάτι που θα αποφέρει περισσότερα έσοδα».

«Ο πλήρης σχεδιασμός θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Αναμένεται ότι η κατασκευή μπορεί να ξεκινήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους με προϋπολογισμό 139 εκατομμυρίων μπατ. Η γυάλινη βεράντα θα επιτρέψει στους τουρίστες να δουν την όμορφη θέα στην παραλία Surin και στο Cherng Talay με γυαλί.» κατέληξε ο Rewat.

Εν τω μεταξύ, Οι κάτοικοι στο Rawai συμφώνησαν με ένα έργο με τα πόδια στον ουρανό στο Khao Daeng (Κόκκινος Λόφος) στο Rawai κοντά στο Phrom Thep Cape, στην περιοχή Mueang Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.