Το Wichit θα πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι αργότερα σήμερα, προειδοποιεί για κυκλοφορία

Wichit, Mueang Phuket –

Ο δήμος Wichit προειδοποιεί για κυκλοφορία λόγω άσκησης εκκένωσης από τσουνάμι που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα, 20 Ιουλίου.

Το τρυπάνι ήρθε μετά ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε τους αρμόδιους αξιωματούχους να ενημερώνονται και να παρακολουθούν στενά τις καταστάσεις σεισμών στους ωκεανούς.

Ο δήμος Wichit λέει ότι η άσκηση εκκένωσης είναι ένα στυλ «Table Top Exercise: TTX» μέσω του συστήματος ZOOM. Η άσκηση θα περιλαμβάνει πρακτικές προειδοποίησης, ασκήσεις εκκένωσης και διαχείριση καταφυγίων.

Στόχος της άσκησης είναι να προετοιμαστεί για οποιαδήποτε καταστροφή για να αποφευχθούν απώλειες ζωών και ζημιές καθώς και να διασφαλιστεί η ασφάλεια για τους κατοίκους και τους τουρίστες.

Η διαδρομή εκκένωσης θα είναι από την παραλία Ao Yon έως το καταφύγιο στον δήμο Wichit. Ο δήμος Wichit έχει προειδοποιήσει για κυκλοφορία στη διαδρομή που θα περιλαμβάνει οχήματα σειρήνας και ασθενοφόρα. Η άσκηση θα ξεκινήσει από τις 1:00 έως τις 3:00

Εν τω μεταξύ Karon και το Δήμος του Πουκέτ θα πραγματοποιήσει επίσης ασκήσεις εκκένωσης από τσουνάμι σήμερα το απόγευμα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.