Το Maya Bay στο Krabi θα κλείσει προσωρινά για δύο μήνες για περιβαλλοντική ανάκαμψη

Κράμπι –

Ο διάσημος κόλπος Μάγια στο Κράμπι θα παραμείνει προσωρινά κλειστός για δύο μήνες για περιβαλλοντική ανάκαμψη.

Το Εθνικό Πάρκο Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phi ανακοίνωσε σήμερα (20 Ιουλίου) μια υπενθύμιση για το ετήσιο κλείσιμο του κόλπου Maya και του κόλπου Loa Sama στην περιοχή του εθνικού πάρκου.

Το προσωρινό δίμηνο κλείσιμο θα είναι από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Οι τουρίστες θα πρέπει να κάνουν άλλα σχέδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς η περιοχή του κόλπου θα είναι αυστηρά απαγορευμένη εκτός από το προσωπικό του πάρκου και τους επιστήμονες.

Αξιωματούχοι του Εθνικού Πάρκου δήλωσαν ότι το ετήσιο κλείσιμο είναι να επιτρέψει την αποτελεσματική διαχείριση του τουρισμού ακολουθώντας το κλίμα αυτή την εποχή, καθώς και ότι είναι καιρός η φύση και το περιβάλλον να αποκατασταθούν.

Το πάρκο έχει ήδη κάνει σημαντικές αλλαγές από την πανδημία του Covid19 για να ανακτήσει το φυσικό περιβάλλον, βλέποντας μια πληθώρα θαλάσσιας ζωής να επιστρέφει στον κόλπο. Κανένα κολύμπι δεν έγινε ως νέος κανόνας για τη διατήρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος του λαϊκού κόλπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.