Το Ραουάι θα πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι σήμερα το απόγευμα

Rawai, Mueang Phuket -

Ο δήμος Rawai ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί ασκήσεις εκκένωσης από τσουνάμι σήμερα το απόγευμα, 20 Ιουλίου.

Το τρυπάνι ήρθε μετά ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε τους αρμόδιους αξιωματούχους να ενημερώνονται και να παρακολουθούν στενά τις καταστάσεις σεισμών στους ωκεανούς.

Στόχος της άσκησης είναι να προετοιμαστεί για οποιαδήποτε καταστροφή για να αποφευχθούν απώλειες ζωών και ζημιές καθώς και να διασφαλιστεί η ασφάλεια για τους κατοίκους και τους τουρίστες.

Η διαδρομή εκκένωσης θα γίνει από την περιοχή Yabui Beach – Phrom Thep Cape και Rawai Islamic Graveyard – Friendship Beach.

Η άσκηση θα ξεκινήσει από τη 1:00 στον θάλαμο. Ο δήμος Rawai λέει ότι η άσκηση εκκένωσης θα περιλαμβάνει πρακτικές προειδοποίησης, ασκήσεις εκκένωσης και διαχείριση καταφυγίων.

Εν τω μεταξύ Karon , η Δήμος του Πουκέτ και το Wichit θα πραγματοποιήσει επίσης ασκήσεις εκκένωσης από τσουνάμι σήμερα το απόγευμα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.