Ο Καρόν θα πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι αργότερα αυτή την εβδομάδα

Πουκέτ -

Ο δήμος Karon καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει σε άσκηση εκκένωσης από τσουνάμι την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Το τρυπάνι ήρθε μετά ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε τους αρμόδιους αξιωματούχους να ενημερώνονται και να παρακολουθούν στενά τις καταστάσεις σεισμών στους ωκεανούς.

Ο δήμος Karon λέει ότι η άσκηση εκκένωσης έχει στόχο να προετοιμαστεί για οποιαδήποτε καταστροφή για να αποφευχθούν απώλειες ζωών και ζημιές, καθώς και να διασφαλιστεί η ασφάλεια για τους κατοίκους και τους τουρίστες σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Η άσκηση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου 2022 από τις 2:00 και μετά και θα ξεκινήσει από τον Κύκλο Karon έως το καταφύγιο στο Ναό Karon (Ναός Suwan Kiri Khet) στην υποπεριοχή Karon, στην περιοχή Mueang Phuket.

Η άσκηση θα περιλαμβάνει πρακτικές προειδοποίησης, ασκήσεις εκκένωσης και διαχείριση καταφυγίων.

Εν τω μεταξύ, ο δήμος της πόλης του Πουκέτ καλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια άσκηση εκκένωσης από τσουνάμι την Τετάρτη 20 Ιουλίου επίσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.