Προειδοποιήσεις για ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες για τις επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν

Πουκέτ -

Οι προειδοποιήσεις για έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες ισχύουν για τις επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν από τις 20 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 24th 2022.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για τον καιρό σήμερα (19 Ιουλίου).th ). Η ανακοίνωση αναφέρει, κατά τις 20 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 24th, ένας νοτιοδυτικός μουσώνας θα καλύψει τη Θάλασσα Ανταμάν και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης. Θα σημειωθούν περισσότερες βροχές και πιθανές ξαφνικές πλημμύρες με ισχυρούς ανέμους και κύματα ύψους έως δύο μέτρων στην ανοιχτή θάλασσα.

Όλα τα πλοία πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή. Μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικές ενημερώσεις καιρού.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.