Εκπρόσωποι ισλαμικών ομάδων στη Νότια Ταϊλάνδη προτρέπουν την κυβέρνηση να επανεξετάσει και να καταργήσει τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας

Satun -

Η Επαρχιακή Ισλαμική Επιτροπή Satun του Ισλαμικού Δικτύου στην Ταϊλάνδη, σήμερα, 19 Ιουλίου, υπέβαλε αίτηση καλώντας την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την αποποινικοποίηση της κάνναβης και της κάνναβης.

Η ομάδα εξέφρασε ανησυχίες και αντιτάχθηκε στη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Ταϊλάνδη κατά την τρέχουσα περίοδο χωρίς νόμο, με το σκεπτικό ότι η εφαρμογή δεν αποσαφηνίζεται ως νόμος που οδήγησε σε κατάχρηση και κατάχρηση μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς, ειδικά μεταξύ παιδιών και εφήβων.

Ο Arun Umachi, Πρόεδρος της Ισλαμικής Επιτροπής της επαρχίας Satun δήλωσε: «Αν η κατάσταση της καλλιέργειας και της διανομής κάνναβης συνεχιστεί έτσι, θα έχει αρνητικές συνέπειες για τη χώρα, ειδικά στις μελλοντικές γενιές. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε η κυβέρνηση να επανεξετάσει την αποποινικοποίηση και να τερματίσει αμέσως την περίοδο χωρίς νόμους».

Ο Sunthorn Wongmadthong, εκπρόσωπος του Κέντρου Satun για Διαμαρτυρία κατά των Ανήθικων Νόμων και Κανονισμών, πρόσθεσε ότι οι ομάδες θα ζητούσαν από τους υποστηρικτές να πιέσουν περισσότερο την κυβέρνηση εάν δεν λάβουν απάντηση από τις αρμόδιες αρχές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εξέχουσες ισλαμικές ομάδες το κάνουν διαμαρτυρήθηκε για την αποποινικοποίηση της κάνναβης στην Ταϊλάνδη, όπως φαίνεται εδώ.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.