Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι αργότερα αυτή την εβδομάδα

Πουκέτ -

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ καλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

Το τρυπάνι ήρθε μετά ο Κυβερνήτης του Πουκέτ διέταξε τους αρμόδιους αξιωματούχους να ενημερώνονται και να παρακολουθούν στενά τις καταστάσεις σεισμών στους ωκεανούς.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ λέει ότι η άσκηση εκκένωσης είναι σε στυλ «Τραπέζια άσκηση: TTX». Η άσκηση θα περιλαμβάνει πρακτικές προειδοποίησης, ασκήσεις εκκένωσης και διαχείριση καταφυγίων.

Στόχος της άσκησης είναι να προετοιμαστεί για οποιαδήποτε καταστροφή για να αποφευχθούν απώλειες ζωών και ζημιές καθώς και να διασφαλιστεί η ασφάλεια για τους κατοίκους και τους τουρίστες.

Οι επτά περιοχές κινδύνου για την άσκηση εκκένωσης στην πόλη του Πουκέτ είναι το δημόσιο πάρκο Saphan Hin, η κοινότητα Sane Suk, η κοινότητα Kor Pai, η κοινότητα Soi Ton Poe, η κοινότητα 40 δωματίων, το Επαγγελματικό Κολλέγιο του Πουκέτ και το Δημοτικό Σχολείο Bang Naew.

Η άσκηση θα γίνει στις 20 Ιουλίου 2022 από τις 2:00 και μετά. Το καταφύγιο για την άσκηση εκκένωσης θα βρίσκεται στο Sanam Chai στην οδό Narisorn στην υποπεριφέρεια Talad Yai, στην περιοχή Mueang Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.