Οδηγοί λεωφορείων, δημόσιου φορτηγού και ταξί στο αεροδρόμιο του Πουκέτ ελέγχθηκαν τυχαία με τεστ ναρκωτικών ούρων

Πουκέτ -

Οι οδηγοί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ έχουν ελεγχθεί τυχαία για έλεγχο φαρμάκων ούρων σε μια καμπάνια που ονομάζεται «Λευκό αεροδρόμιο».

Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σήμερα (18 Ιουλίουth) και με επικεφαλής τον Διευθυντή του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ κ. Monchai Tanod. Μαζί του ήταν η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ, η Αστυνομία Tha Chatchai και το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO).

Ο κ. Monchai είπε στο Phuket Express, «Η εκστρατεία είναι να διασφαλίσει την ασφάλεια για τους τουρίστες που χρησιμοποιούν ταξί και υπηρεσίες λεωφορείων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ, όπου ο αριθμός των τουριστών έχει πλέον αυξηθεί».

«Οι οδηγοί έχουν ελεγχθεί τυχαία για έλεγχο φαρμάκων ούρων. Οι οδηγοί που δεν βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά έλαβαν ένα αυτοκόλλητο σε σχήμα αστεριού με την ένδειξη «Λευκό Αεροδρόμιο» με τον αριθμό του αυτοκινήτου και το όνομά τους». κατέληξε ο Monchai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.