Οδηγός ταξί του Πουκέτ επιστρέφει το πορτοφόλι σε ξένο τουρίστα

Πουκέτ -

Ένας οδηγός ταξί στο Πουκέτ βρήκε ένα πορτοφόλι στο ταξί του πριν το επιστρέψει σε ξένο ιδιοκτήτη.

Ο κ. Tom Sukkasem, ο επικεφαλής του σταθμού οδηγών ταξί σε έναν πάγκο ταξί κοντά στο κεντρικό Πουκέτ, κάλεσε την τηλεφωνική γραμμή 1155 της Τουριστικής Αστυνομίας του Πουκέτ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Ο Τομ είπε στην αστυνομία ότι ο κ. Kampanart Chaiyakarn, οδηγός ταξί στον πάγκο ταξί, βρήκε ένα πορτοφόλι μέσα στο ταξί του που μπορεί να ανήκει στον τελευταίο ξένο τουρίστα πελάτη του.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ έλαβε το πορτοφόλι πριν αναγνωρίσει τον ιδιοκτήτη. Ο αλλοδαπός τουρίστας που διέμεινε σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ επικοινώνησε για να συναντηθεί στον Τουριστικό Αστυνομικό Σταθμό του Πουκέτ.

Ο ξένος τουρίστας με χαρά παρέλαβε το πορτοφόλι του. Έλεγξε το πορτοφόλι του και είπε ότι όλα ήταν ακόμα άθικτα. Είπε ευχαριστώ στον οδηγό ταξί και την αστυνομία του τουρισμού του Πουκέτ για την καλή πράξη. Το όνομα και η εθνικότητα του τουρίστα δεν έγιναν γνωστά, αν και πόζαρε για φωτογραφίες όπως φαίνεται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.