Πολλοί τουρίστες επισκέφτηκαν τα νησιά του Πουκέτ και το ακρωτήριο Phrom Thep κατά τις πρόσφατες μεγάλες διακοπές, λένε αξιωματούχοι του Πουκέτ και η Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού

Πουκέτ -

Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες επισκέφτηκαν νησιά στο Πουκέτ και το ορόσημο Phrom Thep Cape του Πουκέτ κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων διακοπών.

Η Ταϊλάνδη έχει ένα πενταήμερο Σαββατοκύριακο καθώς πλησιάζουν δύο βουδιστικές αργίες στις 13 Ιουλίου για την Ημέρα Asanha Bucha και στις 14 για την έναρξη της Βουδιστικής Σαρακοστής ενώ η 15η ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση ως ειδική αργία.

Τόσο οι Ταϊλανδοί όσο και οι ξένοι τουρίστες συγκεντρώθηκαν στις αποβάθρες στο Πουκέτ και στο ορόσημο του Πουκέτ στο ακρωτήριο Phromthep. Μια πιο κοινή φράση για τους Ταϊλανδούς τουρίστες είναι «Αν δεν έχετε επισκεφτεί το ακρωτήριο Phrom Thep, δεν έχετε φτάσει στο Πουκέτ».

Εν τω μεταξύ, ο Διευθυντής του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ, κ. Nachapong Pranit, είπε στο Phuket Express, «Πολλοί τουρίστες επισκέφθηκαν νησιά στο Πουκέτ σε αυτές τις μεγάλες διακοπές, όταν συγκρίνουμε με τις κανονικές μέρες. Έχουμε ελέγξει σκάφη, γιοτ και προβλήτες για να βεβαιωθούμε ότι η ασφάλεια ήταν πρωταρχικής σημασίας. Ελέγξαμε επίσης άδειες καπετάνιου και θαλάσσιων οχημάτων».

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) στο Πουκέτ ανέμενε ότι περίπου 196,870 Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες επισκέφτηκαν το Πουκέτ σε αυτές τις μεγάλες διακοπές, οι οποίες έχουν αποφέρει εκατομμύρια μπατ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.