Οι τουρίστες περιμένουν έως και πέντε ώρες για πλοία από το νησί Samui

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κο Σαμούι -

Οι τουρίστες ήταν απογοητευμένοι αφού περίμεναν έως και πέντε ώρες για φέρι από το νησί Samui.

Χθες (16 Ιουλίουth) στις 4:00 μ.μ. Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες επέστρεφαν από το νησί Σαμούι αφού οι πολυήμερες διακοπές είχαν σχεδόν τελειώσει.

Στην προβλήτα Sea Tran Ferry, τα αυτοκίνητα βρίσκονταν σε μεγάλες ουρές πολλών χιλιομέτρων όπου οι τουρίστες περίμεναν να φύγουν από το νησί. Το πρόβλημα ήταν επειδή η ακτοπλοϊκή εταιρεία είχε μειώσει τους γύρους του πλοίου σε έξι, σύμφωνα με τουρίστες στο σημείο. Κανονικά, το πλοίο φεύγει κάθε ώρα.

Ο κ. Pitasit Gargharn είπε στα συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, «Είμαι από την Μπανγκόκ. Μου αρέσει να επισκέπτομαι το νησί Samui, αλλά περιμένω πέντε ώρες. Αυτό με κάνει να βαριέμαι και να απογοητεύομαι όταν επισκέπτομαι το νησί Samui.”

Ο κ. Peerapong Siboontham πρόσθεσε στον Τύπο, «Είμαι αστυνομικός. Πρέπει να δουλέψω τόσο στο νησί Samui όσο και στην ηπειρωτική χώρα. Περίμενα τέσσερις ώρες για να ταξιδέψω».

Οι εταιρείες πορθμείων δεν εξέδωσαν αμέσως δημόσια δήλωση για να εξηγήσουν τις καθυστερήσεις, αλλά η κίνηση παρέμεινε βαριά προς το Samui το Σαββατοκύριακο.

Η θαλασσοταραχή, οι ισχυροί άνεμοι και τα υψηλά κύματα κατά τη διάρκεια των περασμένων πενθήμερων διακοπών είχαν αναγκάσει ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης πορθμείων να λάβουν επιπλέον προφυλάξεις, σημειώνει το TPN μέσα ενημέρωσης. Παρά τις μεγάλες αναμονές, οι χειριστές τόνισαν ότι η ασφάλεια παραμένει η κορυφαία προτεραιότητα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.