Ο Ταϊλανδός γιατρός που κηρύχθηκε νεκρός αφού έσπευσε να σώσει τον πνιγμένο Βρετανό τουρίστα στο Πουκέτ τιμήθηκε για την αφοσίωσή του

Κάτα, Πουκέτ -

Ο Surasit Pongaohapan, ένας γιατρός από την Ταϊλάνδη που βρισκόταν σε διακοπές στην παραλία Kata, τιμήθηκε για την αφοσίωσή του αφού διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ έσπευσε να σώσει έναν Βρετανό τουρίστα που πνιγόταν κάτω από ισχυρά και μεγάλα κύματα στο Πουκέτ την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Η διαθήκη του δώρισε επίσης το σώμα του για σπουδές πτωμάτων στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Τσιάνγκ Μάι.

Ο αφοσιωμένος γιατρός από το νοσοκομείο Lampang φέρεται να κατέβηκε στη θάλασσα για να βοηθήσει τον πνιγμένο ξένο τουρίστα ενώ ταξίδευε με τη σύζυγο και τον γιο του.

Και οι δύο χτυπήθηκαν από πολλαπλά συνεχόμενα μεγάλα κύματα και μπήκαν κάτω από το νερό. Αργότερα οι ναυαγοσώστες κατάφεραν να τους βγάλουν από το νερό. Δυστυχώς και οι δύο διαπιστώθηκαν αργότερα νεκροί.

Οι βουδιστικές επικήδειες προσευχές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Ιουλίου, πριν η σορός του γιατρού μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Τσιάνγκ Μάι για έρευνα πτωμάτων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.