Η περιοχή Mueng του Πουκέτ πλημμύρισε λόγω της συνεχούς δυνατής βροχόπτωσης χθες το βράδυ

Πουκέτ -

Πολλές περιοχές στο Πουκέτ πλημμύρισαν σήμερα το πρωί, 16 Ιουλίου, λόγω της συνεχούς έντονης βροχόπτωσης χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, η πλημμύρα σημειώθηκε σε πολλές περιοχές στην περιοχή Mueng, ιδιαίτερα στο πάρκινγκ του Phuket Radio Thailand και στην είσοδο του Πανεπιστημίου του Phuket Rajabhat. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σπίτια υπέστησαν ζημιές και οι φράχτες των σπιτιών παρασύρθηκαν επίσης από την πλημμύρα.

Ο αρχηγός της περιοχής Mueng Suwit Suriyawong και ο αρχηγός του χωριού ξεκίνησαν μια επιθεώρηση περιοχής σήμερα το πρωί και συντονίστηκαν με τον δήμο της υποπεριφέρειας για να εκτιμήσουν τις ζημιές και να παράσχουν επείγουσα βοήθεια στους κατοίκους της περιοχής.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.