Η περιοχή Kathu διοργανώνει τον πολιτιστικό δρόμο Kathu για την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και των παραδόσεων μεταξύ 15 και 17 Ιουλίου

Kathu, Πουκέτ –

Αξιωματούχοι από την περιοχή Kathu διοργάνωσαν την εκδήλωση «12th Annual Kathu Cultural Road» μεταξύ 15-17 Ιουλίου 2022 για να προωθήσουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις των ανθρώπων στο Kathu.

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ, Amnuay Phinsuwan, προήδρευσε στην τελετή έναρξης της πολιτιστικής εκδήλωσης, μαζί με τον δήμαρχο του δήμου Kathu, Chaianan Suthikul, κυβερνητικούς αξιωματούχους και επισκέπτες.

Ο Chaianan δήλωσε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τελικά το 2022 μετά από μια διακοπή δύο ετών λόγω της επιδημίας Covid-19. Στόχος του είναι να μεταδώσει και να προωθήσει τον παραδοσιακό πολιτισμό και το όμορφο περιβάλλον της περιοχής Kathu καθώς και να επεκτείνει τον πολιτισμό στην τουριστική βιομηχανία και να τονώσει την οικονομία της τοπικής κοινότητας με τα τρόφιμα, τον πολιτισμό, τα ρούχα και τη σχέση των ντόπιων Ανθρωποι.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης εκθέσεις για να τιμήσει την Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα του Βασιλιά και την παράδοση του φόρου τιμής στους προγόνους, πολιτιστικές εκθέσεις, έκθεση ορυχείων, φαγητού και ποτών και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.