Πέντε ξένοι τουρίστες γλίτωσαν από σοβαρούς τραυματισμούς μετά την ανατροπή του ταξί Tuk Tuk στην Patong

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Newshawk Phuket

Πατόνγκ –

Πέντε ξένοι τουρίστες γλίτωσαν από σοβαρούς τραυματισμούς μετά την ανατροπή Tuk Tuk στην Πατόνγκ το βράδυ της Παρασκευής (15 Ιουλίου).

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 6:30 μ.μ. σε δρόμο γέφυρας κοντά στην παραλία Tri Trang στην Patong.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν στο δρόμο το αναποδογυρισμένο κίτρινο ταξί Tuk Tuk. Πέντε αλλοδαποί επιβάτες είχαν βγει από το ταξί Tuk Tuk. Τρεις άνθρωποι στο Tuk Tuk τραυματίστηκαν ελαφρά, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού. Μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε το ατύχημα και ο οδηγός δεν ήταν διαθέσιμος για συνέντευξη λόγω των τραυμάτων του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Newshawk Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.