Δύο ξένοι τουρίστες διασώθηκαν μετά από μάχη με τα κύματα στην παραλία Κάτα

Κάτα, Πουκέτ -

Δύο ξένοι τουρίστες διασώθηκαν μετά από μάχη με τα κύματα στην παραλία Kata, την ίδια παραλία και την ίδια μέρα που άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο άλλοι τουρίστες.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι τουρίστες πήγαν να κολυμπήσουν παρά τις πολλές κόκκινες σημαίες, τις πινακίδες κολύμβησης και τους ναυαγοσώστες προειδοποιούσαν τους ανθρώπους να μην μπουν στο νερό.

Οι ναυαγοσώστες στην παραλία Kata ανέφεραν χθες (14 Ιουλίουth) ότι έσωσαν μια αλλοδαπή γυναίκα και έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών από πνιγμό στην παραλία Kata, στην υποπεριφέρεια Karon στην περιοχή Mueang Phuket. Έπνιγαν το νερό πριν μεταφερθούν στο νοσοκομείο Chalong στην υποπεριφέρεια Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο ξένοι τουρίστες ανάρρωσαν στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό.

Εν τω μεταξύ την ίδια μέρα και την ίδια παραλία Δύο άνθρωποι διαπιστώθηκαν νεκροί μετά τον πνιγμό ενός άνδρα Βρετανού τουρίστα που βρισκόταν στο μήνα του μέλιτος καθώς και ενός Ταϊλανδού που προσπαθούσε να σώσει τη ζωή του Βρετανού τουρίστα στην παραλία Κάτα σε μια περιοχή με κόκκινη σημαία.

Η αστυνομία και οι αρχές της Ταϊλάνδης συνεχίζουν να προτρέπουν το κοινό να ακολουθεί τις οδηγίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να μην πηγαίνει για κολύμπι σε περιόδους κόκκινης σημαίας ή κακοκαιρίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.