Η Thai Royal Gazette ανακοινώνει ρύθμιση για την κατάσχεση αδειών οδήγησης σε ανίκανους οδηγούς με επιθετικές συμπεριφορές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Εθνική -

Η Βασιλική Εφημερίδα δημοσίευσε την Τετάρτη 13 Ιουλίου τους κανονισμούς για την κατάσχεση αδειών οδήγησης, που εκδόθηκαν από τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης και το Τμήμα Χερσαίων Μεταφορών, για οδηγούς με επιθετικές συμπεριφορές.

Ο κανονισμός θα τεθεί σε ισχύ έξι μήνες μετά την ανακοίνωση στη Βασιλική Εφημερίδα ή περίπου τον Ιανουάριο του 2023.

Ο κανονισμός θα παρέχει στις αρχές της Ταϊλάνδης το δικαίωμα να κατασχέσουν άδειες οδήγησης, να καταγράψουν την κατάσχεση μέσω ηλεκτρονικών καναλιών και να αναστείλουν προσωρινά τη χρήση του οχήματος για οδηγούς που έχουν ψυχολογικές προκλήσεις ή επιθετικά συναισθήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ικανότητα οδήγησης.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης οδηγούς που παρουσιάζουν επιθετικές και κακοδιάθετες συμπεριφορές και εκφράζουν βίαια συναισθήματα ή άλλες συμπεριφορές προς άλλους που επηρεάζουν την ικανότητά τους να οδηγούν εκείνη τη στιγμή.

Αυτό είναι προς όφελος της κυκλοφοριακής πειθαρχίας και για τον αποτελεσματικό έλεγχο των ανίκανων οδηγών για τη δημόσια ασφάλεια, ανέφερε η Βασιλική Εφημερίδα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.