Ο διοικητής του περιφερειακού στρατού και έξι άλλοι τραυματίστηκαν μετά από συντριβή ελικοπτέρου στη Songkhla

ΦΩΤΟ: MGR Online

Songkhla -

Ο Διοικητής της Περιφέρειας Τέταρτης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Kriangkrai Srirak και έξι άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από συντριβή έκτακτης ανάγκης στρατιωτικού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε σε φυτεία καουτσούκ στην περιοχή Thepa στη Songkhla σήμερα το πρωί (15 Ιουλίουth).

Ο κινητήρας του ελικοπτέρου φάνηκε να έχει προβλήματα που έκαναν τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση και να συντριβεί στη φυτεία καουτσούκ.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν επτά τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου του τέταρτου διοικητή της περιοχής του στρατού, αντιστράτηγου Κριάνγκραι Σρίρακ. Ένας από αυτούς ήταν εγκλωβισμένος μέσα. Μεταφέρθηκαν όλοι σε στρατιωτικά νοσοκομεία.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής της Περιφέρειας της Τέταρτης Στρατιάς, Υποστράτηγος Pramote Promin είπε στον Τύπο, «Το ελικόπτερο αναχώρησε από το Hatyai στη Songkhla με κατεύθυνση προς το Pattani για την κανονική του υπηρεσία. Ο αντιστράτηγος Κριάνγκραι ήταν ενήμερος όταν έφτασαν οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης. Έχει υποστεί κάποια τραύματα. Η υγεία του ελέγχεται πλήρως».

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.