Οι αξιωματούχοι της πόλης του Πουκέτ λένε ότι έχουν επιλύσει τρεις επαναλαμβανόμενες περιοχές πλημμύρας

Πουκέτ -

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ έχει, σύμφωνα με αυτούς, επιλύσει τρεις περιοχές με επαναλαμβανόμενες πλημμύρες στην πόλη του Πουκέτ.

Ο δήμαρχος της πόλης του Πουκέτ κ. Saroj Angkanapilart είπε στο Phuket Express, «Οι τρεις κύριες περιοχές πλημμύρας στην πόλη του Πουκέτ ήταν στη διασταύρωση Srisutas – Amphur με κατεύθυνση προς το Koh Sirey, την περιοχή Samkong και το Sakdidet. Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew βλέπει τεράστια σημασία στην επίλυση επαναλαμβανόμενων προβλημάτων πλημμυρών. Τώρα δεν υπάρχουν πλημμύρες σε αυτές τις περιοχές πρόσφατα μετά από δυνατή βροχόπτωση και τα προβλήματα έχουν λυθεί».

«Έχουμε αφαιρέσει τα σκουπίδια από τις αποχετεύσεις και αυξήσαμε τον αριθμό των αποχετεύσεων. Σύντομα θα έχουμε ένα άλλο έργο για την επίλυση μακροχρόνιων πλημμυρών. Για άλλες περιοχές που έχουν πλημμυρίσει, ελέγχουμε επίσης τις αποχετεύσεις νερού για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν συσσωρευμένα σκουπίδια και καθαρίζουμε πάντα προβληματικές περιοχές», πρόσθεσε ο κ. Saroj.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.