Η κάνναβη και η κάνναβη θα γίνουν κορυφαία νέα τουριστική τάση στην Ταϊλάνδη και θετική ήπια δύναμη, λέει ο βουλευτής Bhumjaithai

Μπανγκόκ -

Ο Suphachai Jaismut, βουλευτής του κόμματος Bhumjaithai και μέλος της επιτροπής σύνταξης νόμου για την κάνναβη, επέμεινε ότι η αποποινικοποίηση της κάνναβης και της κάνναβης θα γίνει μια νέα τουριστική τάση για την Ταϊλάνδη παρά μια αρνητική ήπια δύναμη.

Έγραψε τη δήλωσή του στο διαδίκτυο χθες, 14 Ιουλίου, ότι η μαριχουάνα θα γίνει σίγουρα μια ήπια δύναμη για τη χώρα και ένα νέο είδος τουριστικής έλξης.

Δήλωσε: «Η απόδειξη είναι ότι, παρά την προώθηση της νομιμοποίησης της κάνναβης, το Aeronautical Radio of Thailand αναμένει περίπου 430,000 πτήσεις προς την Ταϊλάνδη μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό δείχνει ότι οι τουρίστες δεν ανησυχούν για την πολιτική για την κάνναβη. Πρέπει να έχουν μελετήσει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει κανείς όσο βρίσκεται στην Ταϊλάνδη πριν ταξιδέψει εδώ. Πρέπει ήδη να γνωρίζουν τη μαριχουάνα και να γνωρίζουν ήδη πού είναι το όριο χρήσης της».

Ο Suphachai ανέφερε επίσης τον «Τουρισμό Κάνναβης» που είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν σε πολλές χώρες και την έρευνα «2020 MMGY Travel Intelligence and Enlighten Strategies», η οποία αποκάλυψε ότι το 29 τοις εκατό των ταξιδιωτών αναψυχής ενδιαφέρονται για τον τουρισμό που σχετίζεται με την κάνναβη. Παρέθεσε επίσης τα στοιχεία από το Onceinlife.co, έναν διάσημο ιστότοπο ταξιδιωτικών μέσων ενημέρωσης, ότι οι δαπάνες από τουρίστες που επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες για να βιώσουν τη χρήση κάνναβης έφτασαν τα 4.5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

«Η μαριχουάνα είναι σίγουρα μια «ευκαιρία» στην Ταϊλάνδη. Κάθε χώρα που εκμεταλλεύεται μια τέτοια ευκαιρία για να αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη από αυτήν είναι η χώρα που την εφαρμόζει. Ευτυχώς, η Ταϊλάνδη είναι αυτή η χώρα», πρόσθεσε.

Αυτά είναι πιθανώς καλά νέα για πολλούς λάτρεις της κάνναβης, καθώς ο Supachai είναι εξέχον μέλος της επιτροπής που εργάζεται για τους μόνιμους κανόνες και κανονισμούς για τη χρήση κάνναβης στην Ταϊλάνδη. Ενώ οι αξιωματούχοι συνεχίζουν να επιμένουν ότι η αποποινικοποίηση της μαριχουάνας προορίζεται μόνο για ιατρική χρήση, στην πραγματικότητα, έχει επίσης νομιμοποιήσει ουσιαστικά την ιδιωτική χρήση για ψυχαγωγία στο σπίτι. Η δημόσια χρήση απαγορεύεται από ενοχλητικούς κανονισμούς που επικεντρώνονται στον καπνό.

Ο Supachai απάντησε σε επικριτές που ισχυρίστηκαν στο διαδίκτυο ότι η αποποινικοποίηση της μαριχουάνας θα μπορούσε να βλάψει τον τουρισμό και να τρομάξει τους τουρίστες που ανησυχούν για το ναρκωτικό, με το οποίο διαφωνεί κατηγορηματικά. Πολλοί από αυτούς τους επικριτές προέρχονταν από θρησκευτικές ομάδες που προσωπικά διαφώνησαν με τη νομιμοποίηση για θρησκευτικούς λόγους.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.