ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι που συνδέονται με μια πρόσφατη επίθεση στο Πουκέτ

Koh Kaew-

Τρεις καταζητούμενοι ύποπτοι που οι αστυνομικοί λένε ότι συνδέονται με μια πρόσφατη επίθεση στο Koh Kaew συνελήφθησαν στο Phetchaburi της κεντρικής Ταϊλάνδης και κατηγορούνται για συμμετοχή σε δίκτυο ναρκωτικών από τις αρχές της Ταϊλάνδης.

Πρώτον, ο προηγούμενος αγory:

Ένας 35χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με μια ομάδα άλλων ανδρών σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Koh Kaew στην περιοχή Mueang Phuket λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 23ης Μαΐουrd.

Ένας ύποπτος που είχε τραυματιστεί από πυροβολισμό σε πυροβολισμό στο Koh Kaew συνελήφθη, λένε οι αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου.

Τώρα για την ενημερωμένη ιστορία μας:

Η αστυνομία από το Τμήμα Καταστολής του Εγκλήματος (CSD) συνέλαβε τρεις υπόπτους που λένε ότι εμπλέκονται σε μεγάλο δίκτυο ναρκωτικών στο Τρανγκ, το Κράμπι, το Νακόν Σι Ταμαράτ και το Πουκέτ.

Οι αξιωματικοί του CSD ερεύνησαν ένα σπίτι-στόχο στο Phetchaburi μετά από εκτεταμένη έρευνα και βρήκαν έναν καταζητούμενο ύποπτο του Πουκέτ, τον κ. Surasak Huayluek, 32 ετών. Ένα πιστόλι και 51 σφαίρες κατασχέθηκαν επίσης, σύμφωνα με το CSD.

Το CSD συνέχισε την έρευνά του για το δίκτυο ναρκωτικών προτού συλλάβει δύο ύποπτους καταζητούμενους από το Πουκέτ, οι οποίοι είναι ο κ. Sulaiman Wayosan, 26 ετών, και ο κ. Komsan Namwong στο Pathum Thani. Από αυτούς κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και 18 σφαίρες, σύμφωνα με την έκθεση του CSD.

Και οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν πίσω στο Πουκέτ για περαιτέρω έρευνα και νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.