Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν η μηχανή τους έπεσε από τοπικό δρόμο στο λόφο Patong

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Πείτε γεια

Πατόνγκ –

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν η μηχανή τους έπεσε από τοπικό δρόμο στο λόφο Patong.

Για το ατύχημα ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χθες το απόγευμα (13 Ιουλίουth). Έφτασαν στον τοπικό δρόμο για να βρουν το μηχανάκι στο κάτω μέρος του λόφου με δύο τραυματίες κοντά.

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν σχοινιά για να συντηρηθούν πριν κατέβουν τον λόφο για να βοηθήσουν τους τραυματίες. Οι τραυματίες μοτοσικλετιστές ανασύρθηκαν με τη βοήθεια σχοινιών πριν μεταφερθούν σε τοπικό νοσοκομείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έγιναν αμέσως σαφή και ο καιρός ήταν αίθριος εκείνη την ώρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Πείτε γεια

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.