114 επιβάτες σε φέρι κολλήθηκαν προσωρινά σε μια ράβδο άμμου κοντά στο νησί Phangan

ΦΩΤΟ: Naewna

Phangan, Surat Thani -

Ένα πλοίο με 114 Ταϊλανδούς και ξένους επιβάτες και 35 αυτοκίνητα κόλλησε προσωρινά σε ένα μπαρ με άμμο κοντά στο νησί Phangan στο Surat Thani χθες το απόγευμα (13 Ιουλίουth).

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Koh Phangan κ. Wijarn Juntawitjit δήλωσε στον Τύπο, «Το πλοίο έφυγε από μια προβλήτα στο Koh Phangan χθες το πρωί (13 Ιουλίουth) με 114 Ταϊλανδούς και ξένους επιβάτες και 35 αυτοκίνητα και φορτηγά. Το πλοίο κατευθυνόταν προς την περιοχή Don Sak στο Surat Thani.»

«Δέκα λεπτά μετά την αναχώρηση του πλοίου φέρεται να κόλλησε σε ένα μπαρ με άμμο. Στο σημείο κλήθηκαν αξιωματούχοι από το Γραφείο του Ναυτικού Τμήματος του Koh Phangan. Στις 10:00 π.μ., ο καπετάνιος του πλοίου είχε καταφέρει να απομακρυνθεί από την άμμο πριν συνεχίσει το ταξίδι και έφτασε στον τελικό προορισμό του.» εξήγησε ο Wijarn.

«Στις 11 Ιουλίουth, φέρεται να είχε κολλήσει ένα άλλο πλοίο κοντά στην ίδια προβλήτα. Οι επιβάτες έμειναν κολλημένοι σε αυτό το πλοίο για πέντε ώρες. Και τα δύο περιστατικά είδαν πολλούς επιβάτες απογοητευμένους με τις υπηρεσίες τους, με κάποιους να ζητούν επιστροφές χρημάτων ή αποζημίωση για τον χαμένο χρόνο τους». κατέληξε ο Wijarn.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν κάποιος από τους αναστατωμένους επιβάτες θα αποζημιωνόταν ή ακόμη και αν υπήρχε επίσημη συγγνώμη από την ακτοπλοϊκή εταιρεία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.