Σε πολλές παραλίες του Πουκέτ συνεχίζουν να υψώνονται κόκκινες σημαίες λόγω των ισχυρών κυμάτων

Πατόνγκ –

Κόκκινες σημαίες έχουν υψωθεί σε πολλές παραλίες του Πουκέτ, όπως η παραλία Πατόνγκ, για να προειδοποιήσουν τους επισκέπτες και τους κολυμβητές για ισχυρούς ανέμους και κύματα χθες (12 Ιουλίου). Οι κόκκινες σημαίες αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα 13 Ιουλίου σε πολλές περιοχές.

Ο επικεφαλής των ναυαγοσωστών της παραλίας Patong, κ. Somprasong Sangchard είπε στο Phuket Express, «Αυτό ακολούθησε ανακοίνωση από το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης, που ανέφερε ότι προβλέπονται ισχυροί άνεμοι και κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν λόγω ενός ισχυρού νοτιοδυτικού μουσώνα μέχρι τις 14 Ιουλίου 2022. .»

«Συνεχίσαμε να τοποθετούμε κόκκινες σημαίες κατά μήκος της παραλίας Patong για να προειδοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν περιοχές για κολύμπι. Παρακολουθούμε στενά τις προειδοποιήσεις για τον καιρό». πρόσθεσε ο Somprasong.

Αυτό συμπίπτει με μια μακρά πενθήμερη διακοπές στην Ταϊλάνδη, σημειώνει το Phuket Express, που πιθανότατα θα απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους που ελπίζουν να δροσιστούν στον ωκεανό. Σήμερα και αύριο είναι θρησκευτικές εορτές στη χώρα, όπου επίσης θα απαγορευθούν οι πωλήσεις αλκοόλ και θα κλείσουν τα κυβερνητικά γραφεία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.