Οι κρατήσεις ξενοδοχείων στο Πουκέτ αυξάνονται σημαντικά κατά τη διάρκεια των μεγάλων διακοπών, αναμένονται πολλοί εγχώριοι και ξένοι τουρίστες

Πουκέτ -

Τα ποσοστά κρατήσεων ξενοδοχείων στο Πουκέτ έχουν αυξηθεί κατά 60 τοις εκατό κατά τη διάρκεια αυτών των πενθήμερων διακοπών, δήλωσε κορυφαίος αξιωματούχος της TAT (Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης).

Η Ταϊλάνδη έχει ένα πενταήμερο Σαββατοκύριακο καθώς πλησιάζουν δύο βουδιστικές αργίες στις 13 Ιουλίου για την Ημέρα Asanha Bucha και στις 14 για την έναρξη της Βουδιστικής Σαρακοστής ενώ η 15η ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση ως ειδική αργία.

Η κ. Nanthasiri Ronnasri, Διευθύντρια του Γραφείου Τουριστικής Αρχής της Ταϊλάνδης (TAT) στο Phuket είπε στο Phuket Express, «Κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων διακοπών, τα ποσοστά check-in στο ξενοδοχείο είναι 44.46%. Αναμένεται ότι το ποσοστό check-in θα φτάσει έως και το 60%, καθώς οι περισσότεροι Ταϊλανδοί τουρίστες θέλουν να κάνουν κρατήσεις «της τελευταίας στιγμής». Η μέση κράτηση ξενοδοχείου είναι 2.49 διανυκτερεύσεις.”

«Οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται στις 13 Ιουλίουth έως τις 15 Ιουλίουth όταν τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι σχεδόν γεμάτα. Ορισμένες τιμές κρατήσεων ξενοδοχείων είναι έως και 80 τοις εκατό πλήρεις, οι περισσότερες είναι στην Patong, την Kamala, το Surin, το Kata και την περιοχή Karon. εξήγησε ο Νανθασίρι.

«Ο αριθμός των διεθνών τουριστών είναι 28,189 από 160 πτήσεις. Περίπου 32,000 επιβάτες εσωτερικού από πτήσεις εσωτερικού πρόκειται να φτάσουν και κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων διακοπών». πρόσθεσε ο Νανθασίρι.

Αυτό είναι καλά νέα για τους ξενοδόχους του Πουκέτ, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που κρατούν περιορισμένες πολλές παραλίες και φυσικά αξιοθέατα και τις κόκκινες σημαίες για να αποτρέψουν το κολύμπι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.