Αναφορές για σεισμό στο Surat Thani, αλλά δεν έγιναν αισθητές δονήσεις

Surat Thani -

Ένας σεισμός σημειώθηκε στο Σουράτ Τάνι στη νότια Ταϊλάνδη σήμερα το πρωί (13 Ιουλίου), αλλά οι ντόπιοι δεν ένιωσαν δόνηση.

Το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD) ανέφερε στις 6:17 π.μ. για σεισμό στην υποπεριοχή Khao Phang, στην περιοχή Ta Khun, μεγέθους 3.2 βαθμών και βάθος δύο χιλιομέτρων.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Surat Thani ανέφερε ότι τα αρμόδια γραφεία έχουν ελέγξει την κατάσταση. Οι ντόπιοι στο Takhun και στις κοντινές περιοχές δεν αισθάνθηκαν δονήσεις και καμία επίδραση ή ζημιά.

Ο διευθυντής του φράγματος Ratchaprapa (φράγμα Chaew Lan) κ. Chaowalit Wichiraprasert είπε στο Phuket Express, «Το φράγμα βρίσκεται στο Khao Phang. Ο σεισμός απέχει 21 χιλιόμετρα από το φράγμα στα βορειοδυτικά. Ο σεισμός δεν έχει επηρεάσει το φράγμα και το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής μέσα».

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι στο Surat Thani συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την κατάσταση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.