Το Surat Thani απαγορεύει σε όλα τα σκάφη να φεύγουν από τις προβλήτες, συμπεριλαμβανομένων των πορθμείων μέχρι αύριο το πρωί

Surat Thani -

Ο Κυβερνήτης του Σουράτ Τάνι διέταξε την απαγόρευση εξόδου από τις προβλήτες όλων των πλοίων, συμπεριλαμβανομένων των φέρι, από σήμερα το απόγευμα (11 Ιουλίουth) μέχρι αύριο (12 Ιουλίουth) πρωί.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε από τον Κυβερνήτη του Surat Thani κ. Witchawut Chinto σήμερα (11 Ιουλίουth) δηλώνοντας ότι η εντολή οφείλεται σε ισχυρές βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους και κύματα που έχουν επηρεάσει την περιοχή Surat Thani.

«Σε όλα τα σκάφη, συμπεριλαμβανομένων των πορθμείων, θα απαγορευθεί η έξοδος από τις προβλήτες σε κάθε περιοχή που συνδέεται με τον Κόλπο της Ταϊλάνδης από σήμερα (11 Ιουλίουth) στις 2:00 έως τις 5:00 π.μ. αύριο (12 Ιουλίουth) στις παρακάτω διαδρομές:

1) Από την περιοχή Mueang Surat Thani στην περιοχή Koh Samui στην περιοχή Koh Phangan έως το Koh Tao (αναχώρηση)
2) Από την περιοχή Don Sak στην περιοχή Koh Samui στην περιοχή Koh Phangan στο Koh Tao φεύγοντας –πίσω)
3) Από την περιοχή Koh Samui στην περιοχή Koh Phangan έως την Koh Tao στην επαρχία Chumphon (φεύγοντας – πίσω).

Η παραγγελία στα Ταϊλανδικά είναι η παρακάτω:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.