Ξένοι τουρίστες συρρέουν στην παραλία Patong πριν από πολύωρες διακοπές, με επικεφαλής Ινδούς

Πατόνγκ –

Ξένοι τουρίστες συνέρρεαν στην παραλία Patong χθες (10 Ιουλίουth) με πολλούς ναυαγοσώστες της παραλίας να περιπολούν στην περιοχή για ασφάλεια.

Το Phuket Express επισκέφτηκε χθες την παραλία Patong για να επιθεωρήσει την τουριστική κατάσταση. Οι περισσότεροι από τους θαλασσοπόρους και τους κολυμβητές ήταν ξένοι τουρίστες όπως Ινδοί, Άραβες και Αυστραλοί. Τους άρεσε η ηλιοθεραπεία, το κολύμπι, η οδήγηση τζετ σκι, το αλεξίπτωτο και η άσκηση.

Ναυαγοσώστες της παραλίας περιπολούσαν κατά μήκος της παραλίας για να βεβαιωθούν ότι οι κολυμβητές δεν πήγαιναν στην περιοχή NO SWIMMING HERE με σαφή σήμανση με κόκκινες σημαίες κατά μήκος τριών χιλιομέτρων στην παραλία.

Ο επικεφαλής των ναυαγοσωστών της παραλίας Patong, κ. Somprasong Sangchard, είπε στο Phuket Express, «Υπάρχουν μερικοί Ταϊλανδοί θαλασσοπόροι και κολυμβητές τα Σαββατοκύριακα. Ο μεγαλύτερος αριθμός τουριστών μας είναι αυτή τη στιγμή από την Ινδία. Παρακολουθούμε στενά τις προειδοποιήσεις για τον καιρό. Ωστόσο, μερικές φορές η πραγματική κατάσταση στην παραλία είναι διαφορετική».

«Σήμερα (11 Ιουλίου) συνεχίζουμε να βάζουμε κόκκινες σημαίες στην παραλία σε επικίνδυνες περιοχές». κατέληξε ο Somprasong.

Από την Τετάρτη, 13 Ιουλίου, είναι μια πενθήμερη αργία στην Ταϊλάνδη με δύο θρησκευτικές αργίες στις 13 και 14 Ιουλίου, οι οποίες θα επιφέρουν επίσης απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ και κλείσιμο όλων των κυβερνητικών γραφείων, συμπεριλαμβανομένης της Μετανάστευσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.