Ένας αλλοδαπός τουρίστας πνίγηκε, ένας ακόμη αγνοείται αφού φέρεται να κολυμπήσει σε φουρτουνιασμένη θάλασσα στη Μοναχική Παραλία του Κο Τσανγκ σήμερα το πρωί

Koh Chang, Trat -

Μια Ισπανίδα τουρίστρια πνίγηκε ενώ ο Γάλλος άνδρας σύντροφός της χάθηκε αφού και οι δύο φέρεται να κολυμπούσαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στη Μοναχική Παραλία του Κο Τσανγκ στην επαρχία Τρατ σήμερα το πρωί, 10 Ιουλίου.

Ο αρχηγός του χωριού Termsak Sertsri είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους ότι ειδοποιήθηκε από τους ντόπιους ότι δύο τουρίστες είχαν πάει για μπάνιο στην παραλία Lonely κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής καταιγίδας και μεγάλων κυμάτων. Ο ένας ήταν 21χρονη Ισπανίδα και ο άλλος ένας 22χρονος Γάλλος τουρίστας.

Αξιωματούχοι του Κέντρου Ασφάλειας Ναυτικών στη συνέχεια αναπτύχθηκαν με τζετ σκι για να αναζητήσουν τους αγνοούμενους τουρίστες περίπου 300 μέτρα από την ακτή. Ο Ισπανός τουρίστας βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα γύρω στις 8:10. Μεταφέρθηκε στη στεριά και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά δεν βρέθηκαν ζωτικά σημεία.

Οι υπάλληλοι έπρεπε να σταματήσουν προσωρινά την έρευνα από τις 11:00 π.μ. λόγω των μεγάλων κυμάτων και του πολύ δυνατού ανέμου. Ο Γάλλος τουρίστας εξακολουθούσε να αγνοείται μέχρι την ώρα του Τύπου.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του χωριού, οι τουρίστες έμειναν στο Nature Beach Resort Hotel για τρεις ημέρες. Την ημέρα του συμβάντος, είπαν στο προσωπικό του ξενοδοχείου ότι θα πήγαιναν να δουν την ανατολή του ηλίου, αλλά αντ' αυτού πήγαν στη Lonely Beach στη δυτική πλευρά του νησιού, όπου είχε τοποθετηθεί μια κόκκινη προειδοποιητική σημαία για να απαγορεύσει στους τουρίστες να κολυμπήσουν κατά τη διάρκεια ισχυρών κυμάτων. . Σύμφωνα με πληροφορίες, ήπιαν αλκοόλ πριν πάνε για κολύμπι.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Termsak Sertsri

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.