Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ ζητά προτάσεις από τα προξενεία ως υποψήφιος για την Expo 2028

Πουκέτ -

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ ζητά συμβουλές και προτάσεις από τα προξενεία που εδρεύουν στο Πουκέτ για την υποψηφιότητα της επαρχίας για την Specialized Expo 2028.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Αυτό το μήνα η επιτροπή BIE (Bureau of International Des Expositions) θα έρθει στο Πουκέτ για να δει εάν το Πουκέτ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την εκδήλωση. Οι άνθρωποι του Πουκέτ θα τους καλωσορίσουν και θα πρέπει να είναι καλός οικοδεσπότης του BIE που θα περιοδεύσει σε όλο το νησί.

Μια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες διεξήχθη από τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew και επίτιμους προξένους από 13 προξενεία που εδρεύουν στο Πουκέτ, όπως η Αυστραλία, η Ρωσία, η Νορβηγία και η Γαλλία.

Ο Κυβερνήτης Narong είπε: «Η επιτροπή BIE (Bureau of International Des Expositions) θα βρίσκεται στο Πουκέτ αυτόν τον μήνα στις 25 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 29th, 2022. Είμαστε πρόθυμοι να λάβουμε προτάσεις ή συμβουλές από τους επίτιμους προξένους μας ως υποψήφιοι για την Expo2028 πριν από την επιθεώρηση BIE στο Πουκέτ.

«Θα είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να παρουσιάσουμε το Πουκέτ σε άλλες κομητείες. Επιπλέον, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για ξένους επενδυτές να συμμετάσχουν στην Specialized Expo 2028». πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.