Το Kathu θα πραγματοποιήσει το παραδοσιακό φεστιβάλ «Naithu» για 12η φορά

Kathu -

Ο Δήμος Kathu θα πραγματοποιήσει το παραδοσιακό του φεστιβάλ «Naithu» για τους 12th ώρα αυτόν τον μήνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον παραδοσιακό δρόμο μπροστά από τον Δήμο Kathu από τις 15 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 17th, 2022 από τις 5:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ.

Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στην εκδήλωση με περισσότερα από 100 περίπτερα τροφίμων και προϊόντων, μια υγιεινή αγορά, μουσική στους κήπους και χώρο για παιδιά.

Έξι σκηνές θα είναι παρόντες στην εκδήλωση με παραδοσιακά και πολιτιστικά σόου και διαγωνισμό χορού διασκευής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.