Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοινώνει την 19η παράταση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης, με ισχύ έως τον Σεπτέμβριο

Εθνική -

Το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA) ανακοινώνει άλλη μια 2μηνη παράταση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης, με ισχύ από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο εκπρόσωπος της CCSA Δρ. Taweesilp Visanuyothin είπε στο Associated Press μετά τη γενική συνέλευση της CCSA, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Prayut Chan-O'Cha σήμερα, 8 Ιουλίου, ότι η συνεδρίαση εξέτασε την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε όλο το βασίλειο για 19η φορά για άλλη μια 2 μήνες μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Πρωθυπουργός, ως διευθυντής της CCSA, τόνισε ότι αυτή η παράταση είναι για την πρόληψη ασθενειών και τη διατήρηση της ζωής των ανθρώπων και δεν είναι για άλλους σκοπούς ή πολιτικά ζητήματα όπως ισχυρίζονται αρκετοί υπέρμαχοι της δημοκρατίας ή βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/