Δελτίο Τύπου: Η Τουριστική Αστυνομία της Ταϊλάνδης λανσάρει την εφαρμογή για κινητά «I Lert U» για 24ωρη βοήθεια

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT). Οι δηλώσεις μέσα είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 8 Ιουλίου 2022– Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να ενημερώσει τους τουρίστες ότι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή για κινητά «Tourist Police I Lert U», για να απολαμβάνουν την ηρεμία καθ' όλη τη διάρκεια των ταξιδιών τους στην Ταϊλάνδη.

Με δυνατότητα λήψης δωρεάν στο Google Play για τηλέφωνα Android και το App Store για τηλέφωνα iOS, η εφαρμογή I Lert U είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά και τα Ταϊλανδικά. Η εφαρμογή συνδέεται με το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης Τουριστικής Αστυνομίας 1155, όπου υπάρχουν επίσης διερμηνείς και μεταφραστές έτοιμοι να παρέχουν τουριστική βοήθεια σε άλλες γλώσσες.

Οι τουρίστες που χρειάζονται βοήθεια ανά πάσα στιγμή, όλο το εικοσιτετράωρο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να επικοινωνήσουν με την Τουριστική Αστυνομία, η οποία θα αποστείλει αμέσως αστυνομικούς στο σημείο. Οι τουρίστες μπορούν επίσης να τραβήξουν μια φωτογραφία ενός περιστατικού και να την ανεβάσουν μέσω της εφαρμογής για να ζητήσουν βοήθεια.

Η Τουριστική Αστυνομία είναι τμήμα της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης και είναι αφιερωμένη στην ασφάλεια και την ευημερία των τουριστών στην Ταϊλάνδη. Με περισσότερους από 1,900 αξιωματικούς, η Τουριστική Αστυνομία λειτουργεί σε όλο το βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων όλων των σημαντικών τουριστικών προορισμών όπως η Μπανγκόκ, το Πουκέτ, το Σαμούι και το Τσιάνγκ Μάι.

Η Βασιλική Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δίνει ύψιστη προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευημερία κάθε επισκέπτη στην Ταϊλάνδη. Και ως ο κύριος κυβερνητικός οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την προώθηση και το μάρκετινγκ της Ταϊλάνδης ως προτιμώμενου προορισμού, η TAT συνεργάζεται στενά με όλους τους ενδιαφερόμενους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς για να διασφαλίσει τις μέγιστες προσπάθειες για την πρόληψη τυχόν ατυχών περιστατικών στους τουρίστες και τον ντόπιο πληθυσμό της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.