Άνδρας διασώθηκε αφού προσπάθησε να πηδήξει από τη γέφυρα Sarasin του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άνδρας διασώθηκε αφού προσπαθούσε να πηδήξει από τη διάσημη γέφυρα Sarasin στην περιοχή Thalang σήμερα το απόγευμα (8 Ιουλίου).

Η αστυνομία Tha Chatchai αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στη 1:00 μ.μ. στη γέφυρα Sarasin στην υποπεριφέρεια Mai Khao. Έφτασαν στο σημείο με ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης για να βρουν τον ταλαιπωρημένο και συγκινημένο άνδρα στη γέφυρα.

Η αστυνομία προσπαθούσε να μιλήσει με τον άνδρα πριν τελικά τον πείσουν να κατέβει από τη γέφυρα. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Tha Chatchai προτού η αστυνομία καλέσει τους συγγενείς του. Ωστόσο, η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνδρα

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. Το Phuket Express προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να φτάσετε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.