Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα συμμετάσχει στη γενική συνέλευση του Covid-19 Center την Παρασκευή, πιθανώς για να συζητήσει την αποκατάσταση των εντολών της μάσκας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Δημοσίευση σήμερα

Μπανγκόκ -

Ο Πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha, ως διευθυντής του Κέντρου Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA), θα παραστεί στη γενική συνέλευση του CCSA στο κτήριο Santi Maitree, στο Κυβερνητικό Μέγαρο, την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Η κύρια ατζέντα περιλαμβάνει την έκθεση του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας για την τρέχουσα κατάσταση του Covid-19 στη χώρα και την τάση των μολύνσεων ενώ το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών, θα αναφέρουν τις επιδόσεις μετά το πλήρες άνοιγμα των συνόρων. καλωσορίστε ξένους ταξιδιώτες στο Βασίλειο.

Επιπλέον, στη συνάντηση θα εξεταστούν κατευθυντήριες γραμμές για τη διαχείριση του Covid-19 μετά την πανδημία, όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας. Διάφορα επιχειρησιακά κέντρα θα αναφέρουν επίσης τα αποτελέσματα των λειτουργιών, τα προβλήματα και τα εμπόδια καθώς και προτάσεις για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19 στη συνάντηση.

Το κοινό αναμένει εάν η CCSA θα συζητούσε το αποτέλεσμα της εντολής μάσκας μετά την εφαρμογή πριν από περίπου δύο εβδομάδες, καθώς και την πιθανή επαναφορά των εντολών μάσκας, καθώς που προτείνεται από αρκετούς γιατρούς και ιατρικούς συλλόγους της Ταϊλάνδης, αφού ο Δημόσιος Anutin Charnvirakul δήλωσε νωρίτερα ότι το Υπουργείο θα λάβει υπόψη του όλες τις ανησυχίες και θα προτείνει στην CCSA αυτήν την Παρασκευή.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.