Ισχυροί άνεμοι, κύματα και έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται για τις επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν

Πουκέτ -

Ισχυροί άνεμοι, κύματα και έντονες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν στις επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν από τις 9 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 14th 2022.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για τον καιρό σήμερα (7 Ιουλίου).th ). Η ανακοίνωση αναφέρει, κατά τις 9 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 14th, ένας νοτιοδυτικός μουσώνας θα καλύψει τη Θάλασσα Ανταμάν. Θα σημειωθούν περισσότερες βροχές με ισχυρούς ανέμους και κύματα ύψους έως και τρία μέτρα στην ανοιχτή θάλασσα.

Όλα τα πλοία πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή. Τα μικρά σκάφη στη Θάλασσα Ανταμάν θα πρέπει να παραμείνουν στην ακτή κατά τις 9 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 14th. Μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικές ενημερώσεις καιρού.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.